Fjord Cykler - Sikkerhed & Opbevaring (GDPR)

 

Beskyttelse af dine persondata.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Ved dataoverførsler via internettet kan vi ikke garantere 100 procent sikkerhed. Hvilket betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, ved dataoverførsel og elektronisk opbevaring. Dine personlige oplysninger afgiver du således på eget ansvar.

 

Periode for opbevaring.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Sikkerhedsbrug/Databrud.

Hvis der er der mistanke om sikkerhedsbrud eller databrud fra Fjord Cykler, igangsættes der straks procedurer og analyse af omfanget, de potentielt ramte kunder /brugere vil blive informeret. Datatilsynet vil blive underrettet inden for 72 timer om bruddet og dens omfang, der vil blive igangsat procedurer for at begrænse skadens omfang og få stoppet databruddet/sikkerhedsbruddet.

Har du har mistanke om sikkerhedsbrud eller databrud hos Fjord Cykler eller på fjordcykler.dk, så kontakt os venligst på ovenstående kontakt oplysninger eller på telefon. 9735 0065.